Retourneren

Mail naar info@homerevolution voor het herroepingsformulier.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Op maat gemaakte droogbloem boeketten kunnen niet teruggestuurd worden omdat deze boeketten speciaal voor jou ontworpen zijn.

De retourkosten zijn voor eigen rekening en de zending is geheel eigen risico. Wij nemen teruggestuurde artikelen alleen in behandeling als deze in originele ( gebonden staat ), inclusief kaartjes en verpakkingen.

Bij het geretourneerde artikel dient men het volledig ingevulde retourformulier van Home Revolution of Lucie des Fleurs toe te voegen. Zo niet dan wordt de retourzending niet in behandeling genomen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij, of een door jou aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht verzoeken wij je om ons een e-mail, met ingebrip van het formulier van herroeping, te sturen naar info@homervolution.info .

Terugbetaling

Nadat je gebruik hebt gemaakt van het herroepingsrecht ontvang je alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen 14  dagen terug.

wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt, tenzij je een andere methode met ons afspreekt.

© 2018 - 2023 Home Revolution - Lucie des Fleurs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel