Algemene Voorwaarden Home Revolution V.O.F.

Home Revolution V.O.F. (hierna "HOME REVOLUTION" is een online webwinkel en een fysieke winkel in woon- en lifestyle accessoires op locaties van Loods5 in Amersfoort, Sliedrecht en Zaandam.
HOME REVOLUTION staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32164372.
Wanneer het leveringen of diensten betreft die niet via de webwinkel plaatsvinden, maar ontstaan uit bijvoorbeeld contante verkopen dan zijn de artikelen "Annuleren", “Bestellen” en “Retourneren” uitgesloten van deze voorwaarden. Op alle leveringen, diensten en overeenkomsten van of met HOME REVOLUTION als ook op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

1.0 – Prijzen

Alle genoemde prijzen in de webwinkel HOME REVOLUTION zijn in euro`s, inclusief B.T.W. maar exclusief verzendkosten. Zolang de overeenkomst niet definitief tot stand is gekomen, is HOME REVOLUTION bevoegd de vermelde prijzen evenals de voorwaarden te wijzigen. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u een definitieve bestelling plaatst bij HOME REVOLUTION . Wanneer er prijsverhogingen na het plaatsen van uw bestelling plaats vinden dan zullen deze NIET aan u worden doorberekend. Wanneer er een prijsdaling plaats vindt dan profiteert u hier WEL van, tenzij u bestelling reeds aan u verzonden is. U gaat op het moment van het bevestigen van uw bestelling automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden van HOME REVOLUTION .

2.0 – Bestellen

Alle omschreven en afgebeelde artikelen op de website van HOME REVOLUTION die voorzien zijn van een bedrag, kunnen besteld worden in de webwinkel. HOME REVOLUTION hanteert geen minimum bestelbedrag. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, het factuurnummer en het afleveradres. Wanneer de gegevens op de orderbevestiging onjuist zijn, dan verzoeken wij u HOME REVOLUTION hierover per e-mail binnen 24 uur te berichten. Wanneer binnen 24 uur geen reactie van u is ontvangen, gaat HOME REVOLUTION er vanuit dat alle gegevens correct zijn. Bij HOME REVOLUTION is het in tegenstelling tot veel andere webwinkels WEL mogelijk achteraf nog producten aan uw definitieve bestelling toe te voegen. U dient dit uiteraard zelf per mail en binnen 4 uur na het plaatsen van uw bestelling aan HOME REVOLUTION te melden. Wanneer u 4 uur na uw bestelling nog artikelen wenst toe te voegen aan uw bestelling dan is dit niet meer mogelijk en zult u deze op basis van een nieuwe bestelling via de webwinkel moeten bestellen.
HOME REVOLUTION hanteert zo kort mogelijke levertijden en zal er dan ook alles aan doen de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. Alle voorradige artikelen zullen binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling bij u thuis worden afgeleverd. Wanneer een door u besteld artikel niet voorradig is zal HOME REVOLUTION u hierover uiterlijk binnen 5 werkdagen informeren en u op de hoogte brengen van de te verwachten levertijd.

Mocht de levertijd van een artikel toch langer blijken dan gemeld dan behoudt u te allen tijde het recht uw bestelling te annuleren. Wanneer een artikel niet of slecht leverbaar blijkt behoud HOME REVOLUTION uiteraard ook het recht uw bestelling te annuleren. Dit zal uiteraard altijd in overleg met uzelf gebeuren. Uw betaling ontvangt u in geval van annulering uiterlijk binnen 7 werkdagen na datum annulering retour.
U kunt geen rechten ontlenen aan uw koopovereenkomst.

3.0 - Betalen

Wanneer de bestelling via de website van HOME REVOLUTION plaatsvindt, dient u het totaalbedrag van uw bestelling, en (indien van toepassing) de bijdrage in de verzendkosten, aan HOME REVOLUTION te voldoen, waarbij een online betaling via het erkende en beveiligde betalingssysteem van IDEAL de voorkeur geniet. Indien u niet over de mogelijkheid beschikt om via IDEAL te betalen, dan kunt u kiezen voor een overboeking.
Zodra HOME REVOLUTION de betaling heeft ontvangen, ontvangt u eveneens een bevestiging per e-mail. Hierna zal de afwikkeling van de bestelling in werking gesteld worden. Wanneer de betaling niet via IDEAL tot stand komt, maar middels een overboeking, dan brengt dit automatisch een iets langere levertijd met zich mee. Uiteraard streef HOME REVOLUTION er naar om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken.

4.0 - Verzenden en Verzendkosten

Voor bestellingen via de website voor een bedrag onder de € 50,- brengt HOME REVOLUTION een minimale bijdrage van € 3,95 voor de verzendkosten in rekening (dit kan oplopen na gelang het gewicht en grote van uw bestelling). Voor bestellingen via de website boven de € 50,- wordt door HOME REVOLUTION geen verzendkosten in rekening gebracht. Uitgezonderd op deze regeling zijn alle meubelen en kleinmeubels. Voor voornoemde artikelen zullen altijd bezorgkosten in rekening worden gebracht ongeacht de hoogte van het aankoopbedrag. Voor bestellingen welke niet via de website tot stand komen, wordt door HOME REVOLUTION afzonderlijke afspraken gemaakt omtrent bijdragen in de verzendkosten.
HOME REVOLUTION is bevoegd om ten behoeve van de verzending zelf een distributeur aan te wijzen. De keuze van de distributeur hangt af van de omvang van uw bestelling en/of het soort artikelen van de bestelling. HOME REVOLUTION heeft in deze TNT Post geselecteerd voor het bezorgen van de pakketten.

4.1 – Tarieven

HOME REVOLUTION hanteert de volgende verzendkosten binnen Nederland:
Brievenbuspost van 0 tot 350 gram = € 3,95
Pakketten van 351 gram tot 10KG = € 7,95
Pakketten van 10 tot 30KG = € 14,50
(Alle prijzen zijn inclusief BTW)

5.0 – Levering

Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. HOME REVOLUTION levert alleen bestellingen af in Nederland. Alle bestellingen worden aangeboden op het opgegeven afleveradres.

Aan de vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig en goed verpakt voor verzending. HOME REVOLUTION is niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling door TNT Post of andere distributeurs.
Het is HOME REVOLUTION in voorkomende gevallen toegestaan de verkochte artikelen in gedeeltes te leveren. Wanneer een dergelijke situatie zich voordoet zal HOME REVOLUTION de koper per e-mail op de hoogte stellen van de reden van de gedeeltelijke levering. Wanneer een bestelling in meerdere leveringen plaatsvindt, zal HOME REVOLUTION de extra verzendkosten die hiermee gemoeid zijn voor eigen rekening nemen.

6.0 - Onjuiste bezorging

Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. HOME REVOLUTION kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant.

7.0 – Retourneren

U heeft het recht om de door HOME REVOLUTION geleverde artikelen binnen 14 werkdagen na ontvangst te retourneren onder de volgende voorwaarden:
7.1 - Het retourrecht geldt alleen voor ongebruikte artikelen welke in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking en inclusief een kopie van de factuur met daarop het rekeningnummer voor terugstorting van uw betaling.
7.2 - Het retourneren van artikelen is alleen mogelijk wanneer u HOME REVOLUTION voorafgaand aan de retourzending per e-mail met opgaaf van redenen in kennis stelt van de retourzending.
7.3 - De verzendkosten van de retourzending komen te allen tijde voor rekening van de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling.
Indien bij het retourneren van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zal HOME REVOLUTION het bedrag (met uitzondering van de verzendkosten en eventuele overige kosten door bijv. schade) binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terugstorten op uw rekening.
HOME REVOLUTION behoud zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 5 werkdagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd en deugdelijk is ontvangen.

8.0 - Persoonlijke gegevens

Om de bestellingen te kunnen verwerken, zullen uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een relatiebeheer programma van HOME REVOLUTION . Daarnaast worden uw gegevens door HOME REVOLUTION aangewend voor het versturen van onze nieuwsbrief. Uw gegevens zullen niet voor commerciële doeleinden aan derden ter beschikking worden gesteld. Uiteraard hanteert HOME REVOLUTION bij het gebruik van uw persoonlijke gegevens de vigerende wet- en regelgeving.

9.0 - Aansprakelijkheid

HOME REVOLUTION is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van door HOME REVOLUTION geleverde producten. Tevens is HOME REVOLUTION niet aansprakelijk voor de aantasting van kleur en materiaal als gevolg van het gebruik van de producten binnen, buiten alsmede het gebruik van de artikelen op veranda`s en/of terrassen. Door (weers)invloeden van buitenaf kan het uiterlijk of de kleur van het materiaal veranderen. HOME REVOLUTION adviseert u de producten na het gebruik naar binnen te verplaatsen. Zo voorkomt u grotendeels aantasting van kleur en / of materiaal en verlengt u de levensduur van de producten. HOME REVOLUTION kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele gevolgen van een vertraagde levering en / of typefouten of onjuistheden in een door de klant ingevulde tekst. De aansprakelijkheid van HOME REVOLUTION beperkt zich altijd tot het bedrag van de verzonden factuur van het betreffende artikel, minus de verzendkosten.

10.0 - Afbeeldingen en omschrijvingen

De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De artikelen in de webwinkel worden zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en omschreven. De kleuren van de afbeeldingen op de website kunnen als gevolg van beeldschermkwaliteit enigszins afwijken van de echte kleuren van de producten. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. HOME REVOLUTION kan niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. HOME REVOLUTION is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de website.

11.0 - Vragen en opmerkingen

HOME REVOLUTION streeft naar tevreden klanten en zal haar uiterste best doen om eventuele klachten naar alle redelijkheid in onderling overleg op te lossen. Mocht u vragen, klachten, opmerkingen en/of suggesties hebben, mail info@homerevolution.info.

12.0 – Copyright

Alle rechten zijn voorbehouden aan HOME REVOLUTION . Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van HOME REVOLUTION door derden worden gebruikt of verspreid.

Home Revolution V.O.F.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2018 - 2023 Home Revolution - Lucie des Fleurs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel