Home Revolution, met passie voor wonen!

Soms heb je zin om je interieur even op te frissen! Geen grote aankopen, maar gewoon iets leuks voor in huis, op tafel of aan de muur. Home Revolution snapt dat. Daarom hebben wij een grote passie: wij zorgen voor mooie items voor in huis en fijne hebbedingen die simpelweg te leuk en onweerstaanbaar zijn om te negeren. 

Zo kun je al met één product je huis net een beetje meer pit geven. Bijvoorbeeld door het gebruik van kleur of bijzondere materialen. De producten van Home Revolution passen binnen ieder interieur. Het is aan jou om een keuze te maken: ga je voor safe of net een beetje anders dan anders? Wij hebben het allemaal. 

Extra trots zijn wij op onze unieke droogbloemen van Lucie des Fleurs. Prachtige handgemaakte droogbloemboeketten in verschillende kleuren en maten. 

Wil je ons gehele assortiment zien? Bezoek dan een van onze verkooppunten in Loods 5. Zowel in Amersfoort, Sliedrecht of Zaandam. Adressen en openingstijden vind je op deze pagina.

Enne.. heb je het gevoel dat je onze producten al eens eerder hebt gezien? Dat kan! Onze producten komen regelmatig voorbij in de VTwonen, Ariadne at home, Libelle en Margriet en in diverse televisieprogramma’s. 

Laat je inspireren door onze producten. We vinden het leuk om te zien hoe jij je interieur hebt vernieuwd. Deel via een van de social kanalen een foto onder vermelding van #homerevolution en wie weet maak je ook nog eens kans op een cadeaubon!

© 2018 - 2023 Home Revolution - Lucie des Fleurs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel